welkom | kennismaking | achtergrond | groepen | instrumenten | academy | workshops | in beeld | links                                             [inloggen leerlingen]
         
 

Rondomtrom organiseert slagwerkworkshops

Naast alle lessen, verzorgen Bep en Leon overdag ook workshops voor leerlingen van het basis- en voortgezet onderwijs. Slagwerkschool Rondomtrom is tevens CKV-acceptant voor projecten en workshops binnen het voortgezet onderwijs.

Daarnaast organiseren wij voor het basis onderwijs ook workshops voor Brede School-, Naschoolse Opvang-, Buiten Schoolse opvang- en/of Verlengde Schooldag projecten. Deze workshops worden veelal gegeven in korte of langere series van telkens eenzelfde dag en tijdstip per week. Deze workshops organiseren wijzelf rechtstreeks in overleg met de school, als ook in samenwerking met organiserende stichtingen, organisatie's, instellingen of muziekscholen van de diverse gemeentes.

Méér Muziek in de Klas/ Lang Leve de Muziekshow!!  Met jullie klas op TV?? Doe mee aan een vet, spetterend en spectaculair Muziekproject/wedstrijd voor de groepen 6 en 7 van het Basisonderwijs! Sinds  2017 hebben wij als Vliegende Brigadier (tijdelijke Muziekcoach/leraar voor dit project) met veel succes medewerking gegeven aan "Lang Leve de Muziek Show. https://www.meermuziekindeklas.nl/nl/nieuws/doe-mee-aan-lang-leve-de-muziek-wedstrijd/848/. Deze TV-show is een initiatief van de Stichting Méér Muziek in de Klas en bedoeld voor de groepen 6 en 7 van het Basisonderwijs. https://www.meermuziekindeklas.nl/. Nieuwsgierig geworden?? Wij kunnen voor deze Muziek Show in overleg met desbetreffende school een compleet Slagwerkstuk instuderen, of i.s.m. de school een lied of ander muziekstuk met veel Slagwerk extra compleet maken. Let op: Voor scholen in Zeeland; Ook voor deze Muziekshow werken we samen met de Zeeuwse Muziekschool.

Voor onze reguliere workshops van zowel het basis- als het voortgezetonderwijs geldt een maximale groepsgrootte van 25-30 leerlingen. Bij alle workshops worden de ritmes d.m.v. voor- en naspelen aangeleerd. Dit alles in een ontspannen sfeer met veel humor en hilariteit!
Behalve bij de workshop STOMP zorgt Rondomtrom voor de instrumenten. De prijs en duur van de workshop wordt altijd samen met de school bepaald en kan variëren naar gelang de wensen.

Rondomtrom verzorgt voor het onderwijs (Basis-, Voortgezet- en als Brede School e.d. project) de volgende workshops:
Workshop Djembé
Workshop Sambaband
Workshop STOMP
Workshop Bodyclapping
Workshop Emmer-Drummen

Naast de reeds bestaande workshops zoals hier boven vermeld,  hebben we ook een aantal nieuwe workshops ontwikkeld. Via deze link:

 www.rondomtrom.com/informatie_nieuwe_workshops/  is te zien welke overige workshops Rondomtrom nog meer te bieden heeft:

Workshop SpotIpad

Workshop ABC Trommelen!

Workshop Sabar

Workshop Afrika

Extra: onze nieuwe lezing "West-Afrika en zijn trommels."                                 


Workshops voor bedrijven, instellingen, docententeams binnen het onderwijs en particulieren hebben afwijkende criteria en prijzen.  Inhoudelijk zijn deze workshops identiek zoals hierboven beschreven bij de workshops van het basis- en voortgezet onderwijs.

Voor meer informatie over al deze workshops kun je contact opnemen met Bep of Leon op telefoonnummer (0165) 55 28 86 of via e-mailadres benl@rondomtrom.com.


   

   

       Slagwerkschool Rondomtrom     Postadres:  Willem Barentszstraat 8, 4702 TE Roosendaal     Telefoon:  (0165) 55 28 86     E-mail:  benl@rondomtrom.com